06 – 20 56 27 95 sabine@vatotz.nl

Over mij

Lezen, taal en tekst zijn altijd heel belangrijk voor me geweest. Toen ik, vier jaar oud, na mijn allereerste ochtend op de kleuterschool naar buiten kwam, was ik boos en teleurgesteld: nu zát ik op school en kon ik nóg niet lezen! Dat leerde ik even later op de kleuterschool alsnog (van mijn grote zus, die graag schooltje speelde) en het werd mijn grootste hobby. 

Na wat omzwervingen (meer info?) ben ik de pabo gaan doen. Als juf heb ik altijd geprobeerd mijn liefde voor taal en lezen over te brengen op mijn leerlingen. Omdat ik zelf ook weer meer met taal, tekst en communicatie wilde doen, een ander graag van dienst ben en meer vanuit huis wilde werken, ben ik in 2019 de opleiding tot Virtueel Professional gaan doen bij de Academie voor Virtueel Professionals. Ik ben mijn eigen onderneming gestart en het werken als VA deed ik een tijd naast mijn parttime baan als leerkracht.

Na twee jaar heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd, zodat ik me volop op mijn onderneming kon gaan richten. Natuurlijk mis ik het werken met de kinderen best, daarom vind ik het wel leuk om af en toe een dag in te vallen.

Een geweldige afwisseling: thuis werk ik in alle rust en heb ik mijn focus op de ontwikkeling van mijn opdrachtgevers – en zo nu en dan ben ik een dag ergens op school met de hele dag meer dan 20 kinderen om me heen en werk ik in alle hectiek aan hun ontwikkeling.

Ik ben precies, loyaal en geduldig. Zachtaardig, maar wel eigenwijs. Zakelijk is bij mij niet hetzelfde als formeel. Ik wil de mens achter de onderneming kennen. Ik neem het werk serieus, maar er mag gelachen worden. Er móet gelachen worden. Mijn visie is: als je doet waar je goed in bent en blij van wordt, is werken een feestje!

Dat komt ook terug in mijn logo: mijn taken zijn niet zo vastomlijnd – de bolletjes die staan voor schrijven, corrigeren, klantencontact, online marketing of wat ik voor jou kan betekenen, waaieren uit als confetti.

Zin om een zakelijk feestje met me te bouwen? Of nog wat meer weten? Neem contact op.

Diensten

Marketingstrategie

Copywriting

Leadgeneratoren

E-mailmarketing

Home

Testimonials

Contact

Gecertificeerd StoryBrand-gids

VAtotZ

Sabine Vedder-Averdonk

Wethouder Nasslaan 49

6923 PL Groessen

sabine@vatotz.nl

06 – 20 56 27 95

© 2023 VAtotZ